Политика о приватности и
услови коришћења

mnt-logo-stari-sr

Музеј Николе Тесле
Крунска 51, 11000 Београд
Република Србија

Обавештење о обради података о личности

„Путевима Тесле“ је пројекат Музеја Николе Тесле намењен младима узраста од 15 до 18 година. Пројекат је замишљен у форми наградног квиза знања и логичког размишљања са примарном темом лика и дела Николе Тесле.

Веб апликација је интерактивна апликација где након регистрације и креирања корисничког налога корисници могу да реше квиз знања и логичког размишљања креиран примарно на основу садржаја доступних у оквиру платформе. Сваки корисник приликом регистрације оставља своје основне податке, чиме се квалификује за даље такмичење.

Сваки корисник може решити квиз само једном.

Након што одређени број корисника реши квиз, креира се јединствена ранг листа, са које се најбољих 16 такмичара квалификују за даљи ток такмичења. Критеријуми су број освојених бодова, брзина решавања теста и датум решавања (уколико два такмичара имају исти број бодова, предност ће имати онај који је тест решио
раније).

Даљи ток такмчења подразумева телевизијски серијал који се састоји из две полуфиналне и једне финалне
епизоде квиза знања и логичког размишљања. Финално такмичење се састоји од осам најбољих такмичара,
подељених у два тима, где сви финалисти освајају вредне награде. Телевизијски серијал биће емитован у
оквиру програма Уна ТВ почетком 2024. године.

У складу са Законом о заштити података о личности („Сл. гласник РС“, број 87/18), обавештавамо вас да ће се ради учешћа у квизу знања прикупити ваши следећи лични подаци: име, презиме, електронска адреса, назив школе коју похађате, град у ком живите, контакт телефон. Лични подаци учесника квиза прикупљају се искључиво у сврху рангирања учесника.

Музеј Николе Тесле одговоран је за безбедност личних података.

Прикупљени лични подаци чувеће се до истека периода од дванаест месеци.

Свако лице која да свој пристанак за обраду личних података има право да опозове претходно дати пристанак и одустане од даљег такмичења.

Изјава о сагласности

Изјављујем да сам старији од 15, а млађи од 18 година и да сам сагласан да моје личне податке Музеј Николе Тесле обрађује у складу с важећим Законом о заштити података о личности.

Изјављујем да сам своје податке дао добровљно.

Обеваштен сам и сагласан да мојим подацима рукује Музеј Никле Тесле у сврху учешћа у квизу знања, као и да ће се подаци чувати у периоду од 1.12.2023. године до 1.12.2024. године.

Сагласан сам да учествујем у телевизијском снимању за потребе емитовања телевизијског програма Путевима Тесле у оквиру програма Уна ТВ.

Сагласан сам да се моји подаци прикупе, чувају и користе искључиво у циљу остваривања сврхе за коју су прикупљени.